Blog

Ági és Balázs

Be kell vallanom, hogy a tavalyi év egyik legnehezebbje volt számomra Ágiéké. Május közepén ugyanis sikerült nagyon lebetegednem, majd' két hétig volt folyamatosan magas lázam, kórházzal "fenyegetett" már mindenki, de nem volt mit tennem, nekem lefoglalt esküvőim voltak és pont erre az időszakra esett Ágiék nagy napja is. Úgy voltam vele, hogy muszáj nagyon-nagyon megemberelnem magam, mert ebből - hogy én nem vagyok fizikailag, meg úgy sehogy a toppon - az ifjú párnak nem szabad semmit érzékelnie, pláne nem a végeredmény láttán. Nem akartam azt érezni én sem a sorozat átadása után, hogy "jó ez, oké, de.... ha nem lettem volna beteg...!". Szóval megérkeztem a Gerlóczyba a készülődésre, ahol Ági összes koszorúslánya - egy kezemen nem tudom megszámolni, hányan voltak -, édesanyja és a testvére társaságában készülődött. Bírom ezt, amikor sok barát körbeveszi a menyasszonyt, szimplán attól, hogy ott vannak el is tűnik a menyasszony idegegessége, maximum az az igazi, természetes izgatottság van jelen. Ide érkezett Balázs is, a vőlegény, mondanom sem kell, teljesen odavolt Ágiért. A ruháért, a koszorúért, az egyszerűségért, a masniért... kompletten azért, amilyen Ági maga volt és azért, hogy mennyire önmaga tudott maradni menyasszonyként is. Szerintem ez így is van rendjén. Nem kell megfelelni mindenféle sztereotípiának, elvárásnak, szimplán legyetek olyanok, amilyenek alapjáraton is vagytok. Kicsit ünnepélyesebb változatban. :)

Fotózkodni a Pálvölgyi barlanghoz mentünk - a lagzi helyszíne -, illetve  a környéken maradtunk a zöld környezetben. Én ekkor már be-bekukkantottam a sátorba, láttam ahogy Andiék csodát tesznek és alig vártam, hogy a szertartások után, full díszben láthassam.

A polgári Óbudán volt a hivatalban, az egyházi esküvő pedig a református templomban, szintén Óbudán. Sodródtam az eseményekkel, csak a vacsora ideje alatt ültem le először, amikor éreztem, hogy kb. lángolhatok a láztól, de bevettem egy-két gyógyszert, ettem egy jó nagy adag levest, élveztem a szolgáltatói asztaltársaságot - mert az elég jóra sikeredett - és felvettem a vacsora utáni buli ritmusát, nehogy hagyjam magam egy kis láz által kizökkenteni. Ha Dávid a Dj, akkor nem aggódom, papírforma, hogy állati buli lesz, nem is volt ez másként jelen esetben sem. Na és a fények!! Hú a tortánál is... egyszerűen imádtam. 

Ági és Balázs a középiskola óta egy párt alkotnak, gyakorlatilag gyerekként kezdtek el járni és hisznek az örökké tartó első szerelemben. Ez volt az esküvő mottója is, a dekorációban is megjelenik. Fogadjátok szeretettel az esküvői sorozatukat. A teljes galériát itt tekinthetitek meg. 

abblogra_01 abblogra_02 abblogra_03 abblogra_04 abblogra_05 abblogra_06 abblogra_07 abblogra_08 abblogra_09 abblogra_10 abblogra_11 abblogra_12  abblogra_14 abblogra_15 abblogra_16 abblogra_17 abblogra_18 abblogra_19 abblogra_20 abblogra_21 abblogra_22 abblogra_23 abblogra_24 abblogra_25 abblogra_26
Stáblista:
Helyszín: Pálvölgyi-barlang
Menyasszonyi ruha: Sophia M. Events
Dj: Dawe
Ceremóniamester: Bokodi Gábor
Dekoráció, virágok: Gruber Andi Wedding Decor
Menyasszonyi torta: Erdős és Fiai Cukrászda
Készülődés helyszíne: Gerlóczy Café

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá