Blog

Fanni & Fabian

Talán nem titok, hogy imádom a szűk családi körben ünnepelt esküvőket, így mindig igyekszem sok ilyet vállalni, mert egyszerűen olyan hangulata van ezeknek az eseményeknek, amit semmi más nem tud visszaadni. Rengeteg és még annál is több szeretet, kedvesség, vidámság. Ráadásul az ember nem attól érzi jól magát, ha meghív száz embert, ha nem attól, ha tényleg azok veszik körül, akik előtt természetesen tud viselkedni, akik előtt nem feszeng… akikkel igazán és szívből szeretné megosztani azt, ami ezen a napon történik. Fanniékat volt alkalmam megismerni kicsit „közelebbről” a jegyesfotózás alkalmával, hiszen pár napot kint töltöttem náluk Svájcban és én… bármilyen furcsának is tűnhet, ha felejánlják a vendégszoba, vagy akár a nappaliban a kanapé lehetőségét, akkor boldogan élek ezzel, ugyanis hiszek abban, hogy egy-egy borozgatós, beszélgetős este annyira összehoz minket, hogy azt semmi nem tudná pótolni. Nekem ez fontos és úgy érzem, hogy a párnak és a családjuknak így még többet tudok adni. Emberileg.

Szóval. Az Őrség elég messze van tőlünk, így már előző nap lementem, hogy az esküvő napját ne egy 3-4 órás vezetéssel kelljen kezdenem és nyugodtan tudjak készülni a nagy napra (Na jó, ez lehet hülyén hangzik, mert nyilván én csak szolgáltatok… nem az én esküvőmről van szó… DE! De én minden esküvőt igyekszem az egyetlenként megélni és úgy beletenni magam. Ehhez nagyon fontos a lelkiállapot mivolta és a kiegyensúlyozottság.) A Kosbor panzió tökéletes helyszín a töltődésre, köszönhető ez a csodás környéknek és természeti adottságoknak, de elsősorban a tulajdonosoknak. Az esküvő előestéjén tehát kapásból belecsöppentem a baráti társaságba, szerintem elég hamar megszokták a jelenlétem és cseppet sem úgy álltak hozzám, mint szolgáltatóhoz.

A tavalyi év júliusa igen szeszélyes volt… egyszer 40 fok, egyszer pedig a 20-at is alig érte el. Ezen a hétvégén hol zuhogott, hol tűzött a nap, hol meleg volt, hol pedig mindenki magára aggatta az összes melegebb holmiját. Mindez viszont lényegtelen, mert Fanni és Fabian összeházasodtak, hiszen ez nem az időjárástól függött. Boldogok, szerelmesek, vidámak. Olyan jó visszaemlékezni erre a hétvégére!

Az pedig mindennél többet jelent, hogy pár hete rám írt Fanni, kb. egy évvel az esküvő után:
„Szia Reni "</p Csak annyit akarok mondani, hogy annyira szerencsések vagyunk, hogy megismerhettünk téged és te csináltad a képeinket. Egy igazi tehetség vagy és erre újra és újra ráeszmélünk, mikor előkerülnek az általad készitett fotók (mint például tegnap "</p) Sok puszi!”

A stáblista:
|| Helyszín: Kosbor Panzió – Magyarszombatfa || Dekoráció, virágok: Natural Wedding Decor || Ceremóniamester: Villányi Máté ||

ff_esk_001ff_kimaradt_denemertemmiertff_esk_002ff_esk_003ff_esk_004ff_esk_005ff_esk_006ff_esk_007ff_esk_008ff_esk_009ff_esk_010ff_esk_011ff_esk_012ff_esk_013ff_esk_014ff_esk_015ff_esk_016ff_esk_017ff_esk_018ff_esk_019ff_esk_020ff_esk_021ff_esk_022ff_esk_023

 

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá