Blog

Lilla és Zoli álomesküvője

 Ez bizony tényleg az volt. A jegyesfotózás óta sejtettem, hogy ezen az esküvőn érzelmekből és stílusból valószínűleg nem lesz hiány, de amit itt kaptam, amit itt átélhettem, az sokkal több volt, mint amit elképzeltem. 

A helyszín Csongrádon (hát tőlünk nincs közel, de annál inkább messze), egy lepukkant (bocsánat!) pizzéria volt, egy udvarral. Na de milyen volt az az udvar! Csodaszép zöld környezet, amit aranykezű Emese és a férje olyan hangulatossá varázsolt, hogy azt sem tudtam hol álljak neki fotózni a részleteket, mert abból akadt bőven. Na meg a sátor...!

A násznép tagjai sokfelől érkeztek, több kontinens több országából, ezért az esküvőt megelőző napokban már-már össze is gyűlt a kis csapat, amit tökéletesen átad az esküvői filmjük is, hiszen Lilla sógora, Zsolti készítette, ami jobban szerintem nem is sikerülhetett volna.

Valójában arra számítottam, hogy Lilla majd biztos a helyszínen fog sertepertélni, de nem így lett. Az esküvője napján ő már semmi mással nem akart foglalkozni, csak saját magukkal és a családdal, barátokkal. Ez így is van rendjén. Amit le kellett szervezni, azt leszervezték, minden tőlük telhetőt megtettek.

Amikor megérkeztem a készülődésre koszorús- és nyoszolyólányok hada lepte el a lányos szobát, de ugyanez volt a helyzet az ellenkező nemnél is. A lányok órákon keresztül szépültek, feltöltődtek, a fiúk meg... 5 perc alatt felöltöztek. :)

Mindig nagyon fontos a párnak az - tök megértem -, hogy miképpen történik meg az "első találkozás". Lehet maradi vagyok, de szerintem a leghatásosabb továbbra is az, amikor a szertartáson. Így történt itt is, gyakorlatilag onnantól kezdve végig is sírtam az esküvőt. :) Csodálatos volt, hogy mennyire róluk szólt minden, hogy mennyire hagyták magukat sodródni az eseményekkel, az érzelmekkel. A fogadalomtétel pedig szerintem - bár itthon még annyira nem szokás, de én javaslom, mert ez tudja még személyesebbé, még inkább sajátoddá tenni azt az esküvőt - az egyik csúcspontja a szertartásnak. Még most is libabőrös vagyok, amikor visszagondolok rá. Sokszor mondják nekem, hogy nem szabad ennyire érzelmileg belemenni egy-egy munkába, de én "sajnos" ilyen vagyok fotósként és "civilként" is. Együtt veszem a párral a levegőt, vagy épp nem is veszek, mert annyira várom a pillanatot... És itt volt belőle bőven. Tök mindegy, hogy értették-e a vendégek a szertartás nyelvét vagy sem, olyan szinten ömlött az érzelmek sokasága, hogy mindenkinek könny szökött a szemébe. Vendégnek és szolgáltatónak egyaránt.

Imádtam itt mindent... a gratulációt, a csokordobást, a csoportképeket... na meg a bulit. Volt alkalom, amikor - nem viccelek - az egész násznép táncolt, dübörgött a padlózat, azt hittem ránk dől a sátor, de kívánom minden esküvői fotósnak, hogy legalább egyszer legyen ilyenben élménye. (Szerencsére nekem sokszor van. :) )

No és a meglepetés produkciók... nem akarok itt kisregényt írni, de... de muszáj szót ejtenem róla. Zoli zenés produkcióval készült Lilla pedig balettozott. Úgy, hogy Zoli eddig még sosem látta őt balettozni... De talán ennyit elég is írnom, jövök azzal a közhellyel, hogy beszéljenek helyettem a képek. 

Drága Lilla és Zoli! Szívből remélem, hogy az élet még összehoz minket és lesz alkalmam fotózni titeket, akár itthon, vagy nálatok. Millió puszit küldök!!

lz_002 lz_007 lz_013 lz_020 lz_029 lz_043 lz_061 lz_065 lz_078 lz_093  lz_096 lz_099 lz_108 lz_120 lz_122 lz_126 lz_140 lz_142 lz_148 lz_151 lz_157 lz_169 lz_178 lz_184 lz_187

Stáblista:

Dekor - Natural Wedding Decor
Virág - Mimi / events with love
Torta - Barabás Kata - Kate's Sweetness (Ő Lilla tesója és a legeslegfinomabb naked cake volt eddigi kóstolásaim alapján :) )
Zenekar - Veracruz
Ceremóniamester - Bokodi Gábor
Film - Digimoments Videography
Smink - Tombor Sarolta
Frizura - Vörös Zsuzsanna
Fejdísz - Merksz Katalin

Éééés a többi... :) 

 

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá