Blog

Lívi és Ádám “Csináld magad!” esküvője

Azt hiszem azt kaptam ettől az esküvőtől, amit vártam. A pár talán nem teljes mértékben, gondolok itt az időjárásra és arra, amit ez vont maga után. Amúgy kétség nem fér hozzá, hogy Lívi és Ádám igazi "imádompár" volt számomra, az első perctől nagyon szimpatizáltam velük. Aztán elérkezett az esküvő napja. Annyira, de annyira szorítottam nekik, hogy minden a megálmodott módon sikerüljön, de jött az a fránya szél és eső, ami totálisan ignorálta a szabadtéri vacsora lehetőségét, így beltérre kényszerült a násznép. Ha nem tudtam volna az eredeti tervről, akkor nekem fel sem tűnt volna, hogy változtatás volt. Nagyrábéra, a világ végére szombat reggel indultunk, nagyjából dél körül érkeztünk. A lányos háznál zajlott a készülődés (kivéve a smink), ahol nekem talán az egyik legemlékezetesebb pillanat, amikor Lívi furulyázott (vagyis inkább csak szimplán fújta a furulyát) a kutyájának... :D Eléggé vicces volt. A polgári szertartást szerencsére meg tudtuk még tartani szabadtéren, bár a széllel (és még néhány aprósággal) küzdeni kellett, de sebaj, így volt tökéletes! :) Utána vonult a nép a református templomba, majd ezt követően a vacsora helyszínére, ami egy környékbeli kis vadászkastély volt. Az eredeti terv tehát az volt, hogy a kastély előtti hatalmas tölgyfa körül állnak majd az asztalok megterítve és a szabad levegőn, fényfüzérek hangulatvilágításában fogyasztja majd mindenki el a vacsoráját. Már láttam a szemem előtt a képeket... :) Az este során volt egy meglepetésprodukció is, Lívi és Ádám énekelt egymásnak... Lívi szájából "Áááádám, hol vagy? Itt lennél, ha szeretnél!..." , Ádámtól pedig "Lívia, Lívia, Lívia, Lívia, Lívia, Lívia neked adnám a világot, Lívia." Menyasszonytánc után nem sokkal el is mentem aludni (helyben kaptam szállást), mert másnap nekivágtunk a kreatív fotózásnak. Kényelmes ez így, a másnapi fotózás mindig egy csomó lehetőséget rejteget, több helyszínt tudunk felfedezni, akár nagyobb távolságokat megtenni, több órát rászánni. Jelen esetben fotóztunk a Körösnél, Gyulán, Szabadkígyóson és nagyjából útközben, ahol eszünkbe jutott. Nagyon szeretem ezt a sorozatot, már alig vártam, hogy időt szakítsak a blogolásra és közzétegyem a galériát... :)
Ja és amit majdnem kifelejtettem. Teljesen csináld magad esküvő volt. Minden dekorációs elemet Lívi és Ádám, illetve a család és a barátok készítettek. Így is lehet!
A teljes galériát itt tekinthetitek meg.

la_15 la_20 la_30 la_35 la_38 la_57 la_71 la_73 la_91 la_93 la_95 la_96 la_98 la_99

3 hozzászólás
 • Jazmin
  augusztus 25, 2014 at 11:12 de.

  Kedves Reni! Csodálatosak lettek ezek a képek….Igazánigazánigazán csodálatosak….
  ui.: nagyon-nagyon hiányoznak a receptjeid és ételfotóid… Remélem, még ott is számíthatunk folytatásra 🙂 Várom :))
  Jázmin

   • Jázmin
    szeptember 4, 2014 at 9:23 de.

    Semmiképp nem temetném – nagyon kedves-fontos része a konyhámnak, illetve így az életemnek is az elmúlt években. Szóval rendszeresen nézegetem a régieket is, de folyton kattintok az új reményében is..! :)) (Persze igazából teljesen érthető – és tulajdonképp Miattad jó hír is -, hogy nincs időd rá, mert ugye ez is jelzi, hogy nagyon megérdemelten, milyen sikered van az esküvő-, és babafotózás témában!) Igazán szívetmelengető a mai világban azt látni, hogy valaki így megtalálja azt, amiben tehetséges, és meg tudja valósítani, hogy ez legyen a munkája!
    Ne haragud, kissé szentimentálisra sikerültek a soraim! 🙂
    Sok sikert!
    Egy hűséges olvasód-“néződ”,
    Jázmin

Szólj hozzá