Blog

Petra és Andris

Rendhagyó módon, egy teljesen fekete-fehér sorozattal jövök az oldalra. Hogy mi ennek az oka? Talán másfél-két hete publikálta a BohémEsküvő Petra és Andris esküvői sorozatát és nem akartam ismételni, így más megközelítésből szerettem volna megmutatni ezeket a képeket. Meg amúgy is, egészen megbarátkoztam ezzel a full monokróm szettel.
Nagyon vártam ezt az esküvőt. Tudtam, hogy csodás helyen, szuper csapattal és párral fogok együtt dolgozni, bíztam a hatalmas buliban és a szép, letisztult képekben. Petra ruhája maga volt az álom (ajánlom a menyasszonykák figyelmébe a daalarna új kollekcióját is!).
Délelőtt 11 körül érkeztem Dunaszentmiklósra, ahol zajlott a készülődés és ahol én is ledobtam a cuccomat. Ez volt az első esküvő, ahova teljesen egyedül, "friss" jogsival érkeztem, így picit izgultam is, hogy le tudok-e parkolni, odaérek-e egyáltalán a helyszínre. :D (Tudniillik én egészen tavalyig jogosítvány nélkül toltam, vagy a férjem vitt, vagy tömegközlekedtem). Na de a lényeg, hogy szerencsésen megérkeztem és közben befutottak Petráék is. Az apartman pillanat alatt szépségszalonná változott és ennek mindig megvan a hangulata, illetve a feszültség is elszáll... ha addig netalán volt.
Smink, haj, első találkozás és irány a templom, ahol az atya megsúgta nekem, hogy ő most nagyon fáradt, mert pár órát aludt, de lesz majd valahogy... úgyis olvassa a szöveget. :) A gyűrű felcsusszant az ujjakra - kész csoda, hiszen a nagy melegtől eléggé meg tudnak dagadni -, majd buszra szállt a nép, hogy a dombtetőn nézhesse végig csudás napsütésben és kisebb orkán kíséretében a polgári szertartást. Szóval meleg volt. Örültünk, hogy beborulni látszik az ég, de az csak mézes madzag volt... a felhők más irányba mozogtak. :) Ájulás nélkül megúsztuk a polgárit, majd mindenki rohant a medencéhez, hogy felfrissítse magát - na nem egy csobbanással sajnos :D -, egy itallal és megcsináljuk a csoportfotókat. Itt bizony nem akart bujkálni senki, sorra került az összes vendég, mind egy szálig.
A vacsora finom volt, a sütik és a torta szintúgy - másnap a morzsapartin tortát reggeliztem és ebédeltem egyben :D -, a buli őrületesen jó. Pont olyan, amilyennek lennie kell. A kreatív fotózást másnap tartottuk, de úgy alakult, hogy a helyszínen már nem tudtunk fotózni, így Tihanyban készültek a képek. Szerintem pont olyanok lettek, amilyennek megismertem Andrist és Petrát.

pa_02 pa_04 pa_13 pa_15 pa_17 pa_23 pa_27 pa_30 pa_32 pa_40 pa_44 pa_49 pa_52 pa_55 pa_59 pa_64 pa_65 pa_67 pa_78 pa_81 pa_87 pa_91 pa_93 pa_97 pa_99 pa_117 pa_121 pa_123 pa_125

Hopp, majd' elfelejtettem a stáblistát:
Helyszín: Hilltop Borhotel
Dekor és csokrok: (az imádnivaló) Natural Wedding Decor
Ceremóniamester: Pallagi Ákos
Dj: Keller Sanya, Dj Alex
Torta: Rajcsányi Nóri
Nyalóka: Málnacukor kézműves nyalóka
Menyasszonyi ruha: Daalarna
A menyasszony szandálja: Vágó Réka
Smink: Elekes Kata
Fodrász: Baráth Laci
Nincs hozzászólás
Szólj hozzá