Blog

Z + K

Rögtön itt is vagyok a második résszel. Azért döntöttem úgy, hogy több blogbejegyzésen keresztül mutatom meg ezt a sorozatot, mert annyira más karakterrel rendelkeznek a különböző helyszínek, ezáltal Zitáék outfitjei is, hogy szerintem béna lett volna egy posztba besűrítve. Így viszont önálló életet élhet mindegyik és az egyik helyszín nem vonja el a másikról a figyelmet. Egyértelműen nekem is van kedvenc részem, de egyelőre még nem árulom el, hogy melyik az.

Még 2017-ben jártunk először a Cheddar-szurdokban, amikor Bristolból autóztunk le a Heritage Coastra Danival, a férjemmel. Nem is tudtuk pontosan, hogy milyen tájon fogunk keresztülmenni (egyébként rajongok a vidéki Nagy-Britanniáért és fun fact, hogy annak ellenére, hogy már mennyiszer repültem a szigetországba, Londonban pl. még sosem jártam) épp ezért csak kapkodtuk a fejünket, hogy milyen tájra tévedtünk. Épp ezért tök jót mosolyogtam, amikor Zita elküldte nekem a listát, hogy mikre gondoltak, merre szeretnének fotózni… 🙂

Igen, innen származik a város nevét viselő sajt, itt érlelik a barlangokban és meglepően nagy a tömeg az amúgy nagyon bájos településen, de ez talán érthető is. A szurdok nem egyszerű terep, pláne hogy általában sáros, csúszós, köves, sziklás, de megtettük amit megkövetelt az elhivatottságunk. Örültem volna, ha marad borús az idő, mert a fényviszonyok nem voltak éppen kedvezőek, tipikus nagyon éles tavaszi „nehéz” fény és én a tavaszi színekért sem rajongok… Úgyhogy ezt most fekete-fehérben mutatom, ezt a kemény döntést hoztam meg… 😀 Számomra így sokkal inkább átjön a hely szelleme és drámaisága, nem tereli el a friss, vakító zöld minden figyelmemet. Tessék-lássék!


2.fejezet – A szurdok


zk_jegyes_05

 zk_jegyes_06

Nincs hozzászólás
Szólj hozzá